Eten bestellen

online-eten-bestellen2Geen zin of tijd om te koken? Dan kunt u bij Brasserie Lookies eten online bestellen en een heerlijke maaltijd kosteloos thuis laten bezorgen.

Ruime keuze

Iedereen heeft weleens geen zin om te koken. Of u heeft het te druk met uw werk of privé. Dan biedt Brasserie Lookies een service die uitkomst kan bieden, namelijk de meest verrukkelijke maaltijd thuis laten bezorgen. Lookies heeft een speciaal menu voor u samengesteld, zodat u ruime keuze heeft in vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke visschotel met zalm en sappige vleesgerechten van varkenshaas of kipsaté.

De smaakvolle salades zijn verkrijgbaar met vlees, vis of kaas. Ook voor kinderen hebben wij een speciaal menu met vlees, vis, snacks en friet. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om bij alle maaltijden extra’s te bestellen, zoals extra appelmoes, frites, mayonaise, ketchup, curry, knoflooksaus, et cetera. Voor het dessert heeft u de keuze uit twee soorten Ben & Jerry’s ijs en een ijsschatkistje voor kinderen. Naast de hoofdmaaltijd, bijgerechten en desserts kunt u ook frisdranken, bier en wijn mee bestellen. Bij Lookies kunt u eten bestellen en thuis laten bezorgen voor het hele gezin en voor u en uw collega’s!

Eten bestellen is aanschuiven

Brasserie Lookies biedt deze extra service om het u gemakkelijk te maken. Het grootste voordeel van eten bestellen is dat u direct kunt aanschuiven. Zo kunt u uw tijd optimaal benutten, thuis of op uw werk. Wij bezorgen tussen 17:00 en 20:00 uur en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Veelzijdig

Als u toch de deur uit wilt om een hapje te eten of voor een drankje, dan bent u van harte welkom in onze brasserie met stijlvolle entresol en sfeervol terras. Bovendien is Lookies een zeer geschikte locatie om uw bruiloft te vieren, een kraamfeest of vergadering te houden. Daarnaast is het mogelijk om, bij mooi weer, een barbecue te houden op ons terras met uitzicht op de boulevard en Zevenhuizerplas. Neemt u gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft. Brasserie Lookies levert maatwerk.

Online eten bestellen

Wilt u thuis of op kantoor genieten van de kookkunsten van onze kok? Dan kunt u, gemakkelijk en snel, uw bestelling plaatsen via onze website. Tijdens de bestelling geeft u aan welke maaltijden, desserts en (fris)dranken u wilt bestellen. Verder geeft u uw adresgegevens door en heeft u gelegenheid om een opmerking te plaatsen bij uw bestelling. Eten online bestellen bij Lookies is dus eenvoudig en snel!