Uit eten met kinderen

Wilt u uit eten met kinderen, dan ben u bij Brasserie Lookies aan het juiste adres! Lookies is een kindvriendelijke brasserie, waar u met het hele gezin terecht kunt voor een hapje, drankje of een feestje.

Brasserie Lookies

Brasserie Lookies is een sfeervol restaurant in Rotterdam Nesselande. De brasserie heeft een entresol, die een open karakter heeft dankzij de wandhoge ramen. Gaat u uit eten met kinderen, dan heeft uw gezin, vanuit de entresol, een schitterend uitzicht op het plein en het strand. De entresol mag dan een open karakter hebben, toch heeft het iets intiems.

Lookies heeft ook een groot terras, aan de voorzijde en zijkant van de brasserie. Op het terras is plek voor ongeveer 150 gasten en er heerst een mediterraanse sfeer, door de palm- en olijfbomen. Op het terras kunt u heerlijk ontspannen in de loungebanken met dikke kussens.

Verder staan er tafeltjes met comfortabele stoelen met uitzicht op de boulevard en de Zevenhuizerplas en statafels met rieten parasols. Op ons terras zult u het gevoel hebben dat u op vakantie bent in Zuid Europa. U zit uit de wind, omdat het terras volledig omsloten is met windschermen. Er zijn ook voldoende zon- en schaduwplekken om heerlijk te ontspannen.

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Wilt u uit eten met kinderen bij Lookies, dan bieden wij een gewone menukaart en een kindermenukaart. Kinderen tot 12 jaar hebben de keuze uit de meest heerlijke hartige en zoete maaltijden. Het thema van de kindermenukaart is Sneeuwwitje en de zeven dwergen.

De gerechten die op het kindermenu staan hebben allemaal een leuke titel, afgeleid van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. De Sneeuwwitje schotel, bijvoorbeeld, is de naam van de krokante kipsalade. Of wat dacht u van de Stoetel schotel, dit zijn spareribs, en de Giechel schotel, kibbeling met friet. Ook de desserts hebben grappige namen, zoals Dwergen toetjes en Dwergen duo.

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bovendien hebben wij voor volwassenen een uitgebreide drankkaart, met heerlijke wijnen. Voor elke leeftijd en elke smaak zit u bij Brasserie Lookies goed en zo wordt uit eten met kinderen voor iedereen een feest.

 

Uit eten met kinderen tegen gereduceerd tarief

Brasserie Lookies biedt, naast de lunch, brunch, diner en een hapje en een drankje nog veel meer. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor uw huwelijk, vergadering, kraamborrel, high tea, buffet of walking dinner. Bovendien kunt u, bij mooi weer, genieten van een barbecue op ons prachtige terras. Heeft u wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de aankleding van de ruimtes of heeft een andere speciale wensen, laat het ons dan weten zodat we, samen met u, naar de mogelijkheden kunnen kijken. Bij, onder andere het buffet, mogen kinderen tot 4 jaar gratis deelnemen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen mee eten tegen gereduceerd tarief (50% korting).

Reserveren

Wilt u uit eten met kinderen bij brasserie Lookies, dan kunt u vooraf reserveren via onze website. Geeft u tijdens de reservering aan met hoeveel kinderen u bij ons wilt komen eten en van hoeveel kinderstoelen u gebruik wilt maken. Wij zorgen er dan voor dat de kinderstoelen klaar staan bij uw gereserveerde tafel. Uit eten met kinderen is bij Brasserie Lookies een waar feest!

 

Categories: NieuwsTags: