Brasserie

image-2016-11-21Brasserie Lookies is een gezellig etablissement, waar veel waarde wordt gehecht aan goede kwaliteit. De Brasserie is centraal gelegen, met een voor- en zijterras, waar u alle dagen van de week terecht kunt voor een drankje, een lunch of een goed diner. De gezellige ambiance van de entresol in de Brasserie heeft een intieme sfeer, ondanks de wandhoge ramen, met zicht op het plein en het strand.

De mogelijkheden bij Brasserie Lookies

U kunt de entresol reserveren voor gezelschappen tot ongeveer 70 personen voor feesten en partijen. Ook het zijterras, de begane grond of de hele brasserie zijn te reserveren voor grotere gezelschappen. Ook catering kan op wens geleverd worden. Als er wat te vieren valt, kunt u dus altijd rekenen op Brasserie Lookies.DSC_5644

De menukaart van onze Brasserie

De dinerkaart biedt u een uitgebreide keuze. Voor de lunch serveren wij verschillende baguettes, luxe pains, warme gerechten en soepen. Tijdens de high tea serveren we onbeperkt thee met o.a. mini belegde broodjes, petit-fours, scones en warme kaasbroodjes. Als tussendoortje of bijgerecht serveren we verschillende soorten garnituur, fingerfood en salades. Ten slotte kunt u voor het diner kiezen uit een ruim assortiment aan vis, vlees, vegetarische gerechten en desserts. Wordt het teveel om uit te kiezen, dan kunt u zich altijd door de chef laten verrassen op een 3, 4 of 5-gangen maaltijd.

Onze wijnkaart

Qua wijn kunt u kiezen uit een gevarieerde selectie van over de hele wereld. We hebben betaalbare huiswijnen als ook kaartwijnen van oude en nieuwe wereld delen. Als u geen wijndrinker bent, kunt u kiezen uit diversen whiskey’s, cognac’s, wodka’s, jenevers en verscheidende likeuren. Verder is het ook mogelijk om een biertje of non-alcoholische dranken te bestellen, zowel warme dranken als frisdranken.

Er is dus meer dan genoeg keuze bij Brasserie Lookies, voor zowel de snelle genieter als voor de fijnproever. U kunt op deze site onze opties bekijken. Heeft u nog vragen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.