Entresol


Brasserie Lookies is een gezellig etablissement in Rotterdam Nesselande. Onze brasserie bestaat uit een benedenverdieping, de entresol op de eerste verdieping en een ruim terras.

Brasserie Lookies

De benedenverdieping van Brasserie Lookies is een gezellige ruimte, met aan de voor- en zijkant een ruim terras. Het terras biedt uitzicht op de boulevard en de Zevenhuizerplas en, dankzij de transparante windschermen, zit u heerlijk uit de wind. Het terras is voor velen een mediterraanse beleving, door de vele palm- en olijfbomen, loungebanken en statafels met rieten parasols. Uiteraard zijn er ook ‘gewone’ tafeltjes aanwezig.

De entresol

Door middel van een van de vaste trappen in de brasserie bereikt u de entresol. De entresol op de eerste verdieping kenmerkt zich door zijn open karakter. Door de wandhoge ramen is er veel lichtinval en heeft u schitterend uitzicht op het strand en het plein. De entresol heeft een oppervlakte van zo’n 90 m² en biedt ruimte voor zo’n 75 gasten, afhankelijk of alleen de zitplaatsen of ook de staanplaatsen gebruikt worden.

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom bij Brasserie Lookies. Indien nodig kunt u gebruik maken van de kinderstoelen, die onze brasserie ter beschikking stelt. Aangezien de entresol volledig onafhankelijk van de rest van de brasserie kan opereren, is de entresol dé ideale ruimte voor diverse doeleinden. Zo kunt u bij ons een kraamborrel houden, een bruiloftsfeest, familiediner, presentatie, en nog veel meer. Naast een lunch, brunch en diner arrangeren wij buffetten, walking dinners, garniturenarrangement, barbecues en high tea’s. Voor vergaderingen hebben wij verschillende banqueting opties. Afhankelijk van uw keuze verzorgen wij tijdens de vergadering koffie, thee, water, koek, snoep, lunch, garnituren en zelfs warme maaltijden. Voor alle gelegenheden bieden wij u ruime keuze in vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben een uitgebreide wijnkaart.

Maatwerk

Wilt u tijdens een kraamborrel de entresol in roze of blauw aangekleed zien, dan zorgen wij daar voor. Wilt u live muziek? Ook dat is mogelijk. Brasserie Lookies levert graag maatwerk. Daarom zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij samen met u naar de mogelijkheden kijken.

Wist u trouwens dat u niet alleen bij ons in de brasserie, maar ook thuis of op kantoor van onze smakelijke maaltijden kunt genieten? Wij hebben een speciale kaart samengesteld met heerlijke gerechten en desserts die tussen vijf en acht uur ‘s avonds bij u thuis of op kantoor bezorgd kunnen worden, zonder extra kosten.