Voorgerechten

Voorgerechten

Bietencarpaccio

dun gesneden bieten met geitenkaas, rucola en een frambozenvinaigrette 9,40

Runder carpaccio 'classico'

met truffelmayonaise, rucola, bieslook, uitjes, pijnboompitten, kappertjes, spekjes en Parmezaanse kaas 12,40

Tapasplank

Manchego kaas, Pata Negra ham, olijven en ansjovis 14,80

Pata Negra Jamon Iberico de Cebo

Julienne gesneden Granny Smith appel, rucola, Pedro Ximénez sherry en brood 16,40

Gamba's pil-pil

gesmoord in de knoflook, olijfolie en Spaanse pepers 12,80

Salade, tomaat en mozzarella

met croutons en pesto 9,80

Surf & turf

roerbakken gamba's en biefstuk puntjes met een frisse salade en teriyakisaus 11,80

Champignons met brie

gegratineerd uit de oven 9,80

Toast gerookte zalm

met mosterd-dille dressing 10,80

Soepen

Tomatensoep

kruidig met brood en boter 6,80

Bospaddenstoelensoep

met truffel en gerookte zalmsnippers 6,80