Barbecue arrangement

 

Barbecueën wordt door veel mensen als een aangename bezigheid ervaren, door het lekkere eten, het buiten zijn en de bewegingsvrijheid. Brasserie Lookies biedt u de mogelijkheid om op ons sfeervolle terras te genieten van een overheerlijke barbecue.

Culinair samenzijn

In de nieuwe steentijd (prehistorische periode) werd het vuur en vuursteenmes ontdekt. Zo konden de mensen in die tijd vlees ontdoen van het vel en kon het klaargemaakt worden aan het spit. Hier is eigenlijk de barbecuetechniek ontstaan. Later heeft de mens ‘de barbecue’ uitgevonden, waardoor het garen van vlees nog makkelijker gaat. Bij Brasserie Lookies bieden wij bij mooi weer een barbecue op ons zijterras, waar u uitzicht heeft op de boulevard en de Zevenhuizerplas. Het terras is mooi ingericht met loungebanken, tafeltjes en statafels in de zon en in de schaduw. U zult op het terras geen last hebben van de wind, want het hele terras is omsloten met windschermen. Door de vele olijf- en palmbomen ademt het een mediterraanse sfeer, waar u heerlijk kunt genieten van een culinair samenzijn.

Vanaf 30 personen kunt u bij Brasserie Lookies een barbecue houden. De kok zal u op het terras voorzien van de heerlijkste vlees- en visgerechten, salades, sauzen en nog veel meer. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar geldt een reductie van vijftig procent. De barbecue wordt alleen gehouden met droog weer. Mochten er onverwachte weersveranderingen plaatsvinden, dan is uitwijken naar bijvoorbeeld een buffet in onze gezellige brasserie een optie. Het buffet zou dan beneden in de brasserie of boven in de entresol gehouden worden. Beiden hebben een gezellige ambiance en in de entresol heeft u door de wandhoge ramen ruim uitzicht op het strand en het plein.

Barbecue arrangement

Het volgende BBQ arrangement kunnen wij aanbieden: uiteraard zijn uw specifieke wensen bespreekbaar.

 

Barbecue: 24,80 p.p.

Optie dessert:  4,80 p.p.