Menukaart

20160311_152847[1]Brasserie Lookies is een etablissement, dat graag wil bewijzen dat gezelligheid en hoge kwaliteit elkaar niet per se uit hoeven te sluiten. De brasserie zelf is stijlvol en sfeervol ingericht, waardoor de gezelligheid bijna vanzelf komt. Daarnaast hebben we ook een uitstekende menukaart, die luxe en lekker combineert.

De menukaart van Brasserie Lookies

De menukaart van Brasserie Lookies is smakelijk en uitgebreid, waarbij u kunt kiezen voor lekker en eenvoudig of voor verfijnde luxe. Op de menukaart staan lunch, de kleine kaart, high-tea, voorgerechten, maaltijdsalades, hoofdgerechten, nagerechten, wijnen en dranken.

Lunch

De lunch wordt bij Brasserie Lookies tot 17.00 uur geserveerd. U kunt daarbij kiezen uit verscheidene baguettes, luxe pains en soepen. Daarnaast bieden we ook complete lunchgerechten aan, zoals bijvoorbeeld een uitsmijter met ham, kaas, spek of fricandeau of een steak met brood of frites.

De kleine kaart

De gerechten op de kleine kaart woorden van 11.30 uur tot 22.00 uur geserveerd. Deze bestaan vooral uit kleine hapjes, zoals gebakjes, fingerfoods en bittergarnituur. Ideaal om tussendoor de lekkere trek te stillen.

High Tea

Wilt u een iets chiquer tussendoortje, dan is er de high tea. Tijdens de high tea (tot 17.00 uur) worden standaard onbeperkt thee geserveerd. Daarnaast kunt u een hartigheid bestellen, zoals verscheidene mini belegde broodjes, soesjes, bonbons en lekkere warme kaasbroodjes. Het bereiden van de high tea duurt ongeveer 30 minuten en kost €20,60 per persoon. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een reductie van 50%.

Diner

Uiteraard heeft Brasserie Lookies ook vanaf 17.00 uur diners op de menukaart staan, van romantische diners voor twee tot groepsmaaltijden. U kunt er allereerst voorgerechten bestellen, waarbij u ook kunt kiezen uit koude salades, enkele warme voorgerechten en soepen. Dan komt uiteraard het hoofdgerecht. U kunt kiezen uit verschillende vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Ten slotte zijn er ook nagerechten, waaronder de Italiaanse gelato, een Amerikaanse cheese cake of een van de klassieke meesterwerken van de befaamde keizer der koks, Auguste Escoffier: de dame blanche.

Voor de avonturiers onder ons, of de gasten die niet kunnen kiezen, is er ook de verrassing van de chef. Dit is een verrassingsmaaltijd, bestaande uit 3, 4 of 5 gangen waarin alle ingrediënten kunnen worden gebruikt. Het is dus iedere keer een verrassing.

Dranken

Geen enkele maaltijd is compleet zonder een goed drankje. U kunt daarom bij Brasserie Lookies kiezen uit verschillende soorten wijn, bier, likeur en non-alcoholische dranken.

Heeft u interesse gekregen in onze maaltijden? Dan nodigen wij u uit om onze menukaart te bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd bellen voor meer informatie of gewoon naar binnen lopen en zelf proeven van ons aanbod.