Bruiloften

Het huwelijk is een van de belangrijkste momenten in ons leven. Het is het moment waarop men zijn of haar geliefde het jawoord geeft en hem of haar eeuwige trouw belooft. Deze plechtige maar ook vreugdevolle gelegenheid verdient het om goed gevierd te worden. Bij Brasserie Lookies kunnen wij een gezellige bijeenkomst regelen voor na de bruiloften.

De organisatie van bruiloften bij Lookies

De organisatie van bruiloften is op zichzelf al erg stressvol. Het uitnodigen van alle gasten, het regelen van een trouwjurk, het reserveren van een kerk of stadhuis en het zoeken naar een gepaste ring kan bijzonder veel spanning opleveren. Het is dan ook niet verbazend dat veel vrouwen vlak voor en tijdens het huwelijk veranderen in een zogenaamde bridezilla! Omdat bruiloften al stressvol genoeg zijn, regelt Lookies voor u de receptie, het feest of het diner dat erop volgt.

Bij Brasserie Lookies kunt u terecht voor een ambiance die perfect bij uw huwelijk past. De eventuele versiering van de gehuurde ruimtes kan op uw wensen aangesloten worden. U kunt de entresol afhuren voor ongeveer 75 mensen, maar als u een grotere groep verwacht, dan kunt u ook andere ruimtes of zelfs de gehele brasserie afhuren. Bij mooi weer kan het terras hierbij inbegrepen zijn. Voor het afhuren van een van de eerder genoemde ruimtes bieden wij uiteraard beslotenheid aan en rekenen wij geen zaalhuur.

De maaltijden op bruiloften bij Lookies

Bij Brasserie Lookies bieden wij verschillende soorten maaltijden voor bruiloften, afhankelijk van uw wensen. U kunt bij ons bijvoorbeeld in de middag kiezen uit onze verscheidene lunchgerechten, waaronder baguettes, luxe pains, soepen en enkele warme gerechten. Voor een kort maar gezellig feest kunt u ook kiezen voor de high tea of gerechten van onze kleine kaart, waaronder gebak en bittergarnituur. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen uitegebreid bij ons te dineren. Wij bieden gerechten aan met vis, kip, vlees of gerechten en vegetarisch zijn.

Gelooft ook u dat een feest bij Brasserie Lookies de perfecte afsluiting van uw bruiloft is, neem dan contact met u ons. Wij kunnen u meer informatie bieden en onze services aanpassen naar uw behoeftes.