Buffet arrangementen

Bij Brasserie Lookies kunt u niet alleen terecht voor de lunch, een diner of een drankje. Bij ons kunt u ook genieten van heerlijke buffetten in een sfeervolle ambiance.

Buffetten voor jong en oud

Het principe van een buffet is het aanbieden van verschillende hapjes in een mooie ruimte, waarbij de gasten met hun bord langs de tafels met gerechten lopen. Alle favoriete hapjes kunnen worden opgeschept, maar het prettige van een buffet is dat u ook kunt kennismaken met nieuwe gerechten. Brasserie Lookies biedt drie verschillende buffetten. Deze buffet arrangementen bestaan alle drie uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten, welke warm of koud worden geserveerd.

Vanaf 25 personen kunt u genieten van onze buffetten. Kinderen tot vier jaar kunnen gratis deelnemen aan de buffetten en voor kinderen van vier t/m twaalf jaar geldt een reductie van vijftig procent. Voor de jongste kinderen stellen wij kinderstoelen ter beschikking. Heeft u specifieke wensen, dan horen wij die graag van u. Voor reserveringen, meer informatie of het maken van een afspraak om bijvoorbeeld de entresol te komen bekijken, kijkt u op onze contactpagina.

Een buffet kan bij ons worden opgediend bij mooi weer heerlijk op ons terras tot (100 personen), bij minder weer in de brasserie (tot 75 personen) of op onze entresol ruimte (tot 50 personen).

Keuze buffetten

U heeft keuze uit de volgende buffetten;

Buffet A  (standaard) 22,80 p.p.

Buffet B  (uitgebreid) 26,80 p.p.

Dessert buffet  7,80 p.p.