Feesten en partijen

feesten“Gezelligheid kent geen tijd”, luidt het bekende gezegde. Van een bijeenkomst met vrienden, familie, collega’s of anderszins gelijkgestemden is dus iets waar we van genieten en waar we tijd voor moeten maken. Bij Brasserie Lookies is daar genoeg gelegenheid voor, wij bieden u de mogelijkheid om bij ons verschillende soorten feesten en partijen te organiseren.

Beschikbare locaties voor feesten en partijen

Als u wat te vieren heeft, kunt u bij ons verschillende ruimtes afhuren. Voor feesten en partijen, met niet meer dan 75 gasten, kunt u de entresol reserveren. Voor grotere groepen zijn het zijterras, de begane grond of zelfs de gehele brasserie beschikbaar. Mocht u er, desondanks, de voorkeur aan geven om uw bijeenkomst ergens anders te houden, dan kunnen wij u ook catering op locatie aanbieden.

Verschillende soorten feesten en partijen

feestDe ene bijeenkomst is de andere niet, er is uiteraard een enorm verschil tussen, bijvoorbeeld, een vergadering en een kraamborrel. Bij Brasserie Lookies zijn wij hiervan op de hoogte. Daarom organiseren wij verschillende partijen op verschillende manieren. Hieronder zullen wij enkele feesten en partijen die wij voor u kunnen organiseren bespreken. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u door naar de desbetreffende pagina’s.
Kraamborrels

De kraamborrel is voor veel ouders een belangrijke gebeurtenis: het is een gelegenheid om hun kind in de wereld te verwelkomen en ze voor te stellen aan vrienden en familie. Voor deze gelegenheid kunt u de entresol afhuren. Uiteraard is het ook toegestaan deze gepast te versieren. De kraamborrel zelf bestaat uit verscheidene hapjes, waaronder mogelijk een garnituur arrangement en de onmisbare beschuit met muisjes.

Bruiloften

Het huwelijk is voor velen een bijzondere gebeurtenis. Bij Brasserie Lookies doen we er daarom alles aan om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken. We bieden u daarom in de entresol een ambiance die perfect bij de gelegenheid past, en bij mooi weer kunnen we u zelfs het terras aanbieden. Het spreekt voor zich dat Brasserie Lookies u de gepaste beslotenheid biedt.

Vergaderingen

Ook voor bijeenkomsten die zakelijker van aard zijn, kunt u bij Brasserie Lookies terecht. De entresol kan verhuurd worden voor vergaderingen, lezingen en presentaties. Deze bevindt zich boven de brasserie zelf en is 90m2 in oppervlakte. Hoewel de entresol niet volledig afgesloten is, biedt het u wel de nodige privacy. Wij hebben de beschikking over een gescheiden geluidssysteem, met daarbij de mogelijkheid van een microfoon en een projectiescherm waarop bijvoorbeeld een notebook aangesloten kan worden. Het is uiteraard toegestaan om zelf apparatuur mee te nemen. Verder is er ook een whiteboard flipover aanwezig, deze kan kosteloos in gebruik genomen worden. Voor vergaderingen is voor alle deelnemers het volgende aanwezig: een A5 kladblok en een potlood met gum.

Arrangement bij Brasserie Lookies

Er zijn dus genoeg arrangementen beschikbaar voor allerlei feesten en partijen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de desbetreffende pagina’s. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.