Kraamborrel

De kraamborrel is in het leven van iedere vader of moeder een belangrijk moment. U kunt dan met uw kind pronken en hem of haar aan uw vrienden en familie introduceren. Dit is een gelegenheid voor veel vreugde en intimiteit, en daar horen natuurlijk passende hapjes en drankjes bij. Gelukkig kunt u bij Brasserie Lookies een onvergetelijke kraamborrel regelen.

De organisatorische aspecten van de kraamborrel

Een goede kraamborrel organiseren kan heel erg stressvol zijn. Gelukkig neemt brasserie Lookies het organisatorische aspect voor u uit handen. U kunt bij ons makkelijk een privé-ruimte, zoals bijvoorbeeld de entresol, afhuren voor uw exclusieve kraamborrel. Op verzoek kunnen wij de entresol in passend roze of blauw inrichten, maar u mag er uiteraard ook zelf voor kiezen aanvullende versieringen mee te nemen. Er is ook genoeg ruimte voor gasten: in de entresol is ruimte voor ongeveer 75 man. Is dat niet voldoende, dan kunt u ook op ons terras of zelfs de gehele brasserie afhuren.

Het menu op de kraamborrel

Het gezelschap is op een kraamborrel heel erg belangrijk, maar het eten en het drinken is minstens net zo belangrijk. Daarom kunnen wij u bij brasserie Lookies de traditionele beschuit met muisjes aanbieden: wit en blauw voor een jongen, wit en roze voor een meisje. Daarnaast hebben wij op onze kleine kaart ook een assortiment aan kleine hapjes waaronder bittergarnituur, verschillende soorten fingerfood en petit fours. Voor een wat uitgebreider assortiment, verwijzen wij u door naar onze high tea. Hierbij krijgt u een onbeperkte voorraad thee met wat lekkernijen erbij zoals mini belegde broodjes, scones, soesjes, petits fours of warme kaasbroodjes. Ook onderdelen hiervan zijn te verkrijgen.

De catering op de kraamborrel

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kraamborrel thuis of op een andere locatie te vieren. Dit kan om verschillende redenen, maar de belangrijkste reden is voor veel mensen dat ze hun kraamborrel op een bekende en vertrouwde locatie willen vieren, het liefst in een besloten kring. Brasserie Lookies respecteert uw wensen, en kan u daarom ook als u de kraamborrel liever thuis viert helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de catering op uw kraamborrel regelen.

Wilt u uw kraamborrel bij Lookies vieren, of wilt u graag dat wij de catering verzorgen?

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze voorwaarden..