Lunch arrangementen

Lunch op de entresol of op het terras

Lunchen voor grotere gezelschappen in Brasserie Lookies? Dat is mogelijk… Wij kunnen een selectie van de actuele lunchkaart samenstellen of u kunt gebruik maken van een arrangement. Bij mooi weer heerlijk op ons terras tot (100 personen), bij minder weer in de brasserie (tot 75 personen) of op onze entresol ruimte (tot 50 personen).

Standaard wordt geserveerd bij de lunch arrangementen; melk en water. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een reductie van 50%. Tot 4 jaar is gratis. Lunch arrangementen worden of geserveerd op tafel of op buffet. De 3 arrangementen kunnen wij aanbieden vanaf 12 personen.

 

Lunch selectie:

Zie onze actuele lunch menukaart op deze site of stem dit met ons af op uw eigen wensen.

Lunch A: (basis) 9,80 p.p.

Lunch B: (standaard) 14,80 p.p.

Lunch C: (uitgebreid) 19,80 p.p.

Lunch opties  

Iets te vieren?

Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor het vieren van verschillende gebeurtenissen? U kunt denken aan een bruiloft of kraamborrel, waarbij we het interieur in overleg kunnen aanpassen aan uw wensen. Voor een kraamborrel kunnen we de entresol of brasserie met blauw of roze versieren. En voor de viering van een bruiloft kunnen we bijvoorbeeld de ruimte met een bloemenzee aankleden of de ruimte aanpassen in het thema van uw bruiloft.. Al uw wensen zijn bespreekbaar en samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Ook voor andere gelegenheden bent u bij Brasserie Lookies van harte welkom.

Bij Brasserie Lookies kunt u altijd genieten van een culinair samenzijn!