Terras

IMG-20160215-WA0004[1]Brasserie Lookies is een gezellig etablissement met een verwelkomende sfeer. Hierdoor bestaat het risico dat het intereur van Brasserie Lookies het terras overschaduwt. Dit zou heel jammer zijn, aangezien het terras meer dan genoeg te bieden heeft.

Het terras van Brasserie Lookies

Ons terras is ingericht met een mediterraan tintje, dat wordt versterkt door de vele palm- en olijfbomen die u er kunt vinden. U kunt hier lekker luieren op één van de vele loungebanken met dikke kussens. Ook kunt u er borrelen aan een van de statafels of lekker zitten aan een van de vele tafeltjes met uitzicht op de boulevard en de Zevenhuizerplas.

Vanaf het terras van Lookies kan het zicht op de Zevenhuizerplas adembenemend zijn, een oase van rust in de drukke binnenstad van Rotterdam. Als het mooi weer is, kunt u er watersporters zien. Mocht u er zin in hebben, dan is het natuurlijk mogelijk om zelf ook even een bad in de plas te nemen.

Het menu van Lookies

Op het terras kunt u, net als in de rest van de brasserie, genieten van de heerlijke lekkernijen van Lookies. U kunt er bijvoorbeeld kleine hapjes van onze kleine kaart nemen, om de lekkere trek vlug te stillen. Voor wat uitgebreiders kunt u kiezen voor een baguette of onze high tea. U krijgt dan een onbeperkt aanbod aan verschillende soorten thee en een bijpassend hapje, bijvoorbeeld scones, soesjes of Quiche Lorraine.

In de avond kunt u er zelfs voor kiezen op het terras te dineren, als het mooi weer is. U kunt dan uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten kiezen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar onze menukaart. Wordt de keuze u te veel? Dan kunt u ervoor kiezen om u te laten verrassen door de chef. Als u voor de verrassing van de chef kiest, krijgt u naar keuze een 3, 4 of 5 gangen maal geserveerd. De chef kiest dan naar eigen voorkeur uit alle ingrediënten uit de keuken, dus wat u geserveerd krijgt is altijd onvoorspelbaar.

Wilt u genieten van een maaltijd of een tussendoortje op ons terras, dan bent u van harte welkom bij Brasserie Lookies.