Walking Dinner arrangement

Bij Brasserie Lookies kunt u terecht voor de lunch, brunch, high tea of een diner. Maar ook voor het vieren van verschillende gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het vieren van verschillende doeleinden bieden wij onder andere een buffet, een barbecue op ons sfeervolle terras en een walking dinner in onze entresol.

Walking dinner, ongedwongen genieten

Tijdens een walking dinner kunt u, samen met uw gezelschap, op een ongedwongen manier genieten van kleine verfijnde gerechten. Doordat u tijdens een walking dinner niet gebonden bent aan een vaste zitplaats aan een tafel, kunt u contact maken met verschillende mensen. Zo wordt een walking dinner bijzonder dynamisch, onder het genot van diverse 1 persoonshapjes.
Deze culinaire hapjes worden op verschillende wijzen gepresenteerd, op een bordje, amuselepel of in een kopje of schaaltje. Onze entresol, op de eerste verdieping, is een uitstekende ruimte voor een walking dinner. Reserveren mogelijk vanaf 25 personen.

Arrangement

Onze walking dinner heeft een basis menu opbouw. Uiteraard kan dit aangepast worden. Heeft u specifieke wensen, maakt u deze dan bij ons kenbaar, want wij leveren graag maatwerk.

 

Walking dinner 27,40

Walking dinner:  aanvullingen